Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.03.2018 11:09:28
Deli članek:

BURNO poletje pri Chelseaju: Kopica odhodov, prihajata pa nov trener in VRHUNSKI NAPADALEC!

Reuters

Chelsea je aktualni angleški prvak, toda modrim v tej sezoni ne gre po načrtih, zato se poleti obeta ogromno sprememb.

Na Stamford Bridgeu se obeta zelo burno poletje, številni igralci se bodo poslovili od kluba, prišel naj bi nov trener in nekaj igralcev, med katerimi je prvi na seznamu želja vrhunski napadalec.

Veliko se ugiba o prihodnosti Antonia Conteja, ki naj bi poleti zapustil Chelsea, kdo ga bo zamenjal, za zdaj še ni povsem jasno. Na seznamu želja pa so trije strokovnjaki, eden je nekdanji strateg Barcelone Luis Enrique, drugi je bivši trener Mainza in dortmundske Borussie Thomas Tuchel, tretji pa šef strokovnega vodstva Napolija Maurizio Sarri.

Reuters
Alvaro Morata je poleti predstavljal veliko okrepitev, toda španski napadalec za zdaj še ni upravičil pričakovanj. Novinec Olivier Giroud pa naj bi bil samo kratkoročna rešitev in bo poleti odšel. Pri Chelseaju zato že iščejo igralca, s katerim bi osvežili napadalno linijo in prvi na seznamu želja je nihče drug kot Robert Lewandowski. Član Bayerna še premišljuje o svoji prihodnosti in obstaja kar precej možnosti, da si želi po osmih letih zapustiti Nemčijo ter najti nov izziv.

Profimedia
Klub naj bi zapustili David Luiz, ki v tej sezoni ne igra veliko. Vprašanje je, kaj se bo zgodilo z Michyjem Batshuayijem, ki blesti na posodi v Borussii Dortmund. Toda če pride Lewandowski, bo Belgijec zagoto želel zapustiti Stamford Bridge, saj njegova želja ni, da bi na priložnost spet čakal na klopi.