Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2017 12:51:09
Deli članek:

ZATO je Ronaldo na udaru! Kakšen SEBIČNEŽ, tale NEVERJETEN PRIZOR z el clasica o tem priča bolj kot karkoli (foto in video)

Reuters

Cristiano Ronaldo preživlja zelo težavne praznike.

Govorice pravijo, da je prekinil vsakršno (z izjemo najbolj nujne) komunikacijo s predsednikom kraljevega kluba Florentinom Perezom, v javnosti se po porazu 0:3 na el clasicu tako ali tako ni oglasil, bolj kot kadarkoli prej pa ga pod vprašaj postavljajo tudi navijači. Ne samo zaradi slabe predstave na sobotni tekmi, temveč tudi (ali predvsem) zaradi nekaterih vložkov na tekmi vseh tekem, s katerimi je dal izrazito prednost sebi pred ekipo.

Svet se mu smeji, ker je ob svoji najlepši priložnosti povsem zgrešil žogo. No, navijači pa se ob visoki napetosti v klubu še v večji meri zgražajo nad prizorom, ko se je Ronaldo drugič znašel v priložnosti oziroma ko bi v idealno priložnost preprosto moral spraviti enega od svojih soigralcev. Bilo je še vedno v prvem polčasu in še vedno pri izidu 0:0, Real je povsem prebil obrambo Barcelone, in ko je Ronaldo po levi strani prodrl v kazenski prostor, je bil zaključek na pladnju.

Na voljo so bili kar štirje soigralci; eden v sredini in predvsem trije povsem sami, povsem odkriti, v idealnem položaju. Zamrznjena fotografija, ki je po nekaj dneh še bolj obkrožila svet kot neposredno po el clasicu, zelo jasno kaže situacijo in resnično je prav neverjetno, da se je Ronaldo v njej odločil za poskus samostojne akcije in poskus strela. Resnično neverjetno, kar poglejte v posnetku (začnite pri 2:50). kdor je vedno zagovarjal, da gre za izrazito sebičnega igralca, je dobil najboljši argument.