cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
9 25.12.2017 18:55:25

MILAN MANDARIĆ najbolj ceni VIJOLIČASTEGA JUNAKA, spregovoril pa je tudi o klubu iz Ljudskega vrta

Grega Wernig
Predsednik Olimpije verjame, da bodo zeleno-beli osvojili naslov prvaka in nato naredili nekaj odmevnega tudi v Evropi, kar bi pomenilo njegovo slovo.

"Želim si, da bi osvojili naslov prvaka in potem nekaj naredili tudi v Evropi. To bi hkrati pomenilo, da bi bila moja misija v Olimpiji zaključena," je v informativni oddaji Svet na Kanalu A, kjer so predstavili njegovo življenjsko zgodbo, med drugim vnovič poudaril Milan Mandarić. "Ko bom odšel, želim klub pustiti na najvišji ravni. Na tako visoki, da se bom vedno lahko z veseljem vrnil v Ljubljano in se mirno sprehodil po tem čudovitem mestu," je pristavil.

Prav tako se je znova obregnil ob medije. "Ko hodim po mestu in srečujem ljudi, mi številni namenjajo spodbudne besede. 'Samo naprej, predsednik, samo naprej. Ne poslušajte medijev, ker ne vedo, kaj počnejo,' mi govorijo.«

Dotaknil se je tudi stičnih točk med Leicesterjem in Olimpijo. "To, da je moj nekdanji klub v prejšnji sezoni osvojil naslov prvaka v premier ligi, je nogometna revolucija. Tako kot je bila revolucija, da je Olimpija po mojem prihodu po 21 letih osvojila slovenski naslov," je povedal prvi mož zeleno-belih in razkril, katerega igralca v Prvi ligi Telekom Slovenije še posebej ceni. "Marcosa Tavaresa. Čeprav je star več kot 30 let, še vedno izžareva neverjetno energijo. Še vedno se srčno bori na igrišču," je vijoličasto ikono pohvalil Milan Mandarić, lepe besede pa je namenil tudi klubu iz Ljudskega vrta. "Vse to, kar je v Evropi naredil Maribor, je za slovenski nogomet nekaj izjemnega. To moramo spoštovati, hkrati se moramo vsi ostali truditi, da bi ponovili takšne dosežke."

Članki iz rubrike