cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ro
ro
3 26.12.2017 10:21:07

Odziv GORANA ŠUKALA: Spoštujem njihovo delo, a če bi se vrnil, bi se samo v en klub

Nekdanji reprezentant vsaj za zdaj ne bo deloval na slovenskem prvoligaškem prizorišču.

Pred dnevi smo poročali o tem, da bo v nadaljevanju sezone na krški klopi bržčas sedel Alen Šlulac. Uradne potrditve sicer še ni, hkrati smo dodali, da naj bi se v delo posavskega prvoligaša vključil tudi Goran Šukalo. Nekdanji reprezentant naj bi pomagal pri kadrovanju, toda sam je možnost takšnega scenarija zavrnil.

"Dezinformacija," se je odzval Goran Šukalo. "Najprej moram poudariti, da se sploh še nisem vrnil v Slovenijo, a če bi se že vrnil in se lotil dela na domači klubski sceni, bi se bržčas prej v svoj domači klub. V Koper. Z vsem spoštovanjem do Krškega, ki sicer dela zelo dobro," je nadaljeval nekdanji reprezentant, ki je v dresu z državnim grbom odigral 34 tekem in dosegel dva gola.«

Goran Šukalo je kar 11 let in pol preživel v različnih nemških drugoligaših. Nazadnje je bil član 1860 Münchna, s katerim mu je pogodba potekla, medtem je 36-letni Koprčan po operaciji kolena na bolniški. In dejstvo je, da je zadnjo tekmo v profesionalni karieri že odigral. "Da, to je jasno. Ne nameravam se vračati na igrišče, ker menim, da po vseh težavah s kolenom nisem več sposoben igrati na želeni ravni. To poglavje sem zaprl in odpiram novo."

Čeprav ne bo več igral, se iz sveta nogometa ne bo umaknil. "Načrtujem, da se bom ukvarjal z zastopanjem igralcev. Fantom želim pomagati pri karierah, jim svetovati, urejati prestope … Prve korake v tej smeri sem že storil," je povedal Goran Šukalo in se nato vnovič vrnil na Krško. "Ne vem, kdo vam je posredoval takšne informacije, vendar še enkrat poudarjam, da s Krčani nimam nič in da ne bom sodeloval z njimi. V nobeni vlogi, moji cilji so drugačni in posvetil jim bom vso mojo energijo."

Članki iz rubrike