Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2017 13:18:27
Deli članek:

GUARDIOLA kot ga še niste videli: Tudi vratar je mrkega obraza zbežal od njega! (video)

Reuters

Včeraj se je Manchester City skozi šivankino uho prebil v polfinale ligaškega pokala, pri čemer je šele po streljanju enajstmetrovk izločil Leicester.

V nogometni loteriji sta za domačine strel z bele pike zapravila Vardy in Mahrez, medtem ko so bili sinjemodri stoodstotni.

Čeprav pri številnih trenerjih in igralcih ligaški pokal nima posebne vrednosti, pa to očitno ne velja za stratega Cityja Pepa Guardiolo, ki je po srečanju pokazal obraz, kakršnega nismo vajeni. Povsem je 'ponorel' in igralce pošiljal, naj se veselijo z navijači. Sam pa je pred tribuno celo vodil navijanje.

Videti je bilo, kot da je City osvojil najpomembnejšo lovoriko v zgodovini kluba, Guardiola je bil resnično neverjetno vesel. Zelo čuden pa je bil trenutek, ko je razposajeno od zadaj objel vratarja Claudia Brava, ki mu je po dolgem času spet ponudil priložnost za dokazovanje, in mu nekaj prišepnil na uho.

Bravo ni bil niti najmanj navdušen nad trenerjevo potezo, zato se mu je izvil iz objema in mrkega obraza odšel stran. Mogoče je razlog za njegovo potezo, ker je povsem na stranskem tiru, mogoče pa je šlo za kaj povsem drugega.