Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2017 08:19:21
Deli članek:

BOMBA IZ LJUDSKEGA VRTA! Pred kratkim prišel zastonj, zdaj naj bi odšel za vrtoglavo vsoto!

Drago Wernig - TAKA

Vse kaže, da je francoski branilec, ki bo 28. decembra dopolnil 24 let, že odigral zadnjo tekmo v vijoličastem dresu.

Kenan Pirić in Kassim Doumbia sta pred dnevi postala člana vijoličastih, Mariborčani so napovedali tudi prihod Marijana Čavarja, v sobotni izdaji našega časopisa pa smo pisali o tem, da se kmalu utegnejo zgoditi tudi odhodi iz Ljudskega vrta. Z utemeljitvijo, da ima Zlatko Zahović na mizi mamljivi ponudbi za Jasmina Mešanovića in Jeana-Clauda Billonga.

Kdo so snubci francoskega branilca, ki je k Mariboru prišel šele letos poleti kot prost igralec, nam ni uspelo izvedeti. Jasno je le, da gre za prvoligaša iz ugledne evropske lige, še bolj zanimivo pa je spoznanje, da so predstavniki skrivnostnega kluba sinoči pripotovali pod Pohorje z namenom, da s slovenskimi prvaki sklenejo posel.

Kakopak so sedli za isto mizo z Zlatkom Zahovićem, po naših informacijah dogovora po prvem krogu pogajanj še ni bilo. Nadaljevala naj bi se že danes in mogoče tudi končala, iz zelo zanesljivih virov pa smo izvedeli, da bi bilo precejšnje precejšnje presenečenje, če Jean-Claude Billong ne bi zamenjal klubskih barv, Mariborčanom se obeta več milijonska odškodnina.

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM POROČAMO TUDI O VIŠINI ODŠKODNINE, SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!