Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2017 10:59:20
Deli članek:

KRALJEVSKA KOLOBOCIJA: Zinedine Zidane se je VMEŠAL v Neymarjev prestop v REAL!

Profimedia

Govorice o Neymarjevem prestopu iz PSG-ja v Real so vse glasnejše in pogostejše.

Mnogi poznavalci nogometnega dogajanja so prepričani, da se bo Neymar kmalu vrnil v Španijo, PSG pa naj bi zamenjal za - Real! S tem bi dvignil veliko prahu, saj bi odšel k največjemu tekmecu svojega nekdanjega kluba.

Reuters
Neymar naj bi imel v pogodbi zapisano odškodnino za predčasno prekinitev sodelovanja s PSG-jem, ta pa naj bi znašala natanko toliko, kolikor je PSG zanj odštel Barceloni. Torej 222 milijonov evrov. Toda iz Španije zdaj prihajajo nekoliko drugačne informacije.

V sam prestop naj bi se vmešal kar trener galaktikov Zinedine Zidane. Francoz naj bi bil pripravljen narediti vse, da bi preprečil, da bi se to zgodilo. Pri Diario Gulu so prepričani, da ima za to zelo dober razlog.

Reuters
Zidane naj bi bil proti Neymarjevemu prihodu na Santiago Bernabeu, ker bi Brazilec verjetno negativno vplival na napadalno linijo Cristiano Ronaldo-Gareth Bale-Karim Benzema. Ronaldo naj bi bil sicer v zelo dobrih odnosih z Neymarjem, s katerim sta skupaj pozirala na podelitvi Fifinih nagrad. To naj bi takrat močno vznemirilo Lionela Messija. Če bi Brazilec dejansko oblekel madridski dres, bi mu Argentinec mogoče celo tako zameril, da bi z nekdanjim soigralcem prekinil stike.

Reuters