Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2017 11:08:51
Deli članek:

REALOVA košarkarsko-nogometna ZABAVA: Dončić za PRESENETLJIVO MIZO, Randolph pa za SPEKTAKULARNO! (video + foto)

Bobo

V ponedeljek zvečer je predsedniška loža stadiona Santiago Bernabeu gostila tradicionalno skupno božično večerjo nogometne in košarkarske ekipe Reala.

Lani je Luka Dončić na tej zabavi zbudil ogromno pozornosti, ko je sedel za mizo skupaj s Cristianom Ronaldom in Marcelom, seveda pa je tudi letos vladalo veliko zanimanja za to, v kakšni družbi se bo znašel naš veliki dragulj. Pa ne samo to, vmes smo seveda pri Realu dobili še enega slovenskega reprezentanta, večerje se je kajpak udeležil še en junak zlatega Eurobasketa, naš Anthony 'Tonček' Randolph.

Dončića tokrat ni doletela ravno najbolj zvezdniška čast, to je treba priznati. Družbo mu je delal še en košarkarski talent, njegov črnogorski prijatelj Dino Radončić, ob še nekaj mlajših košarkarjih pa sta nogometno ekipo predstavljala Theo Hernandez in Dani Ceballos; sicer velika talenta belega baleta, novinca v letošnji sezoni, a za zdaj še nogometaša brez pravega zvezdniškega blišča. Je pa zanimivo, da so mladeniči tvorili družbo, pri kateri se je posebej dolgo zadržal predsednik Florentino Perez.

No, resnično fantastična miza pa je doletela Randolpha, ki se je več kot očitno znašel v družbi, v kateri so se pogovarjali angleško. Kot pravijo napol v šali, je tako družbo vedno treba organizirati za Garetha Bala, ki tudi po več letih v Španiji v španskem jeziku komajda zna pozdraviti. Zato mu družbo ponavadi delata oba Hrvata, v angleščini odlična Luka Modrić in Mateo Kovačić, pa tudi nemški poliglot Toni Kroos. Družbo sta zaokrožila še en košarkarski Američan in dva nogometna Francoza, Karim Benzema in Raphael Varane.

Celotno druščino in dogajanje si lahko ogledate na simpatičnem video posnetku, ki ga najdete na tej povezavi.       

Galerija