Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Ana Praznik Njena.si

Ne nasedajte lažnim novicam o Ani Praznik

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 04.12.2017 11:40:27

BOMBA z Reke: Zagrozil z odstopom, ki bi zamajal temelje Rijeke!

Sergej Drechsler/CROPIX
Vse prej kot prijetne novice za Rijeko!

Kot da rezultatska kriza Rijeke ne bila bila že dovolj velika težava, naj bi zdaj o odstopu resno razmišljal prvi mož kluba Damir Mišković. Človek, ki je v klub pripeljal slovenskega trenerja Matjaža Keka, je med najbolj zasluženimi, da je za tem reškim prvoligašem najuspešnejše obdobje v zgodovini kluba.

Razlog za odstop naj bi bilo dogajanje na zadnji tekmi, ko je navijaška skupina Rijeke razvila transparent "Odje*i mafija". Ob tem je Armada na Rujevico skušala pretihotapiti en del transparenta, ki se je glasil "Naše potrpljenje ima mejo, prispel si do zadnje postaje", a so ga varnostniki zaplenili.


Vse to je bilo namenjeno predsedniku kluba, ki pa je bil zaradi zdravstvenih razlogov tokrat odsoten. Med drugim mu navijači očitajo tudi sodelovanje z največjim sovražnikom hrvaškega nogometa Zdravkom Mamićem, sodu pa naj bi izbili dno slabi rezultati.

Po poročanju hrvaških medijev, naj bi zdaj šef Rijeke resno razmišljal o odhodu iz kluba, tovrstna namigovanja pa so še dodatno podkrepile njegove besede, saj je pred časom dejal, da bo zapustil klub, ko bodo tako želeli navijači.

Kaj bi dejansko pomenil njegov odhod, je za zdaj veliko vprašanje, za torek pa je napovedana tudi tiskovna konferenca, po kateri naj bi bilo jasnega precej več ...

Značke: rijeka, kek, mišković

Članki iz rubrike