Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.12.2017 08:19:56
Deli članek:

Joj, joj, joj, pa ne že spet ta sodnik! Če mislite, da je oškodoval Barcelono, si poglejte šele TO (video)

Še ena v nizu katastrofalnih napak španskega sodnika.

Pred dnevi je Španijo razjezil nogometni delivec pravice, ki je sodil na prvenstvenem dvoboju med Valencio in Barcelono. Iglesias Villanueva namreč ni priznal čistega zadetka Lionela Messija, po katerem bi Barcelona povedla z 1:0, na koncu pa je morala gostiteljem oddati točko in izgubila pomembni dve v boju za naslov španskega prvaka. Čeprav ima na vrhu prvenstvene lestvice že zdaj kar zajetno prednost.

Po tej tekmi so se pojavili očitki, da v Španiji poteka kampanja proti Barceloni oziroma da ima sodnik Villanueva celo osebne zamere proti katalonskemu velikanu. A očitno gre zgolj za enega slabših sodnikov v Španiji, saj se mu je na pokalni tekmi med Espanyolom in Tenerifejem zgodila nova katastrofalna napaka.

Pri vodstvu Tenerifeja z 1:0 je Španec v korist Espanyola dosodil enajstmetrovko, pa čeprav je bil v kazenskem prostoru zgolj vratar Tenerifeja! Kako je prišlo do takšne napake, ni jasno, dejstvo pa je, da je precej pripomogel k uvrstitvi Espanyola v osmino finala tega tekmovanja. Gostitelji so namreč slavili s 3:2, izid s prve tekme pa je bil 0:0 ...