Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.11.2017 21:04:35
Deli članek:

Vplačana dobra dva evra in dobitek? NEVERJETNIH 35.000 FUNTOV! Način? Komajda verjeten splet okoliščin velikih avtsajderjev (foto)

vszi

Noro, enostavno noro. Temu srečnežu kaj zavidate? Je srečnež, poznavalec ali kaj drugega?

Prav neverjetno je, kako se komu v življenju enostavno vse poklopi. To lahko trdimo tudi za moškega iz Anglije, ki je vplačal dva funta na številne kombinacije tekem in pri tem zaslužil pravo bogastvo. 

Domov bo namreč odnesel nekaj več kot 31.ooo funtov, kar je približno 35.000 evrov. Toda kaj vse je zadel? Seznam je zares neverjeten, zadnje minute pa skregane z nogometno logiko. 

Najprej je v 96. minuti do zmage prišel Manchester City proti Southamptonu. In če je to še nekako najbolj pričakovano, kaj potem poreči na dvoboj Athletic Bilbaa in Formentere? Izraziti favorit iz Baskije je do 96. minute, že dobro minuto po izteku sodnikovega podaljška držal izid 0:0, kar bi bilo dovolj za napredovanje. 

Toda malček iz otoka Formentere (bogataški pristan dopustnikov) je imel drugačne načrte. Po podaji iz kota so namreč prišli do zmage za osvojeno kvoto kar 21! Srečnež pa je nekaj pred 23.30 zvečer najbrž zelo glasno proslavil.

Listek si lahko ogledate spodaj in si sami ustvarite sliko, kako za vraga lahko ima kdo takšno srečo? Ali znanje, kdo ve.