Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.11.2017 17:03:36
Deli članek:

Viler razkril: ZLATKO ZAHOVIĆ po izpadu iz pokala proti OLIMPIJI razmišlja in govori o ... MADRIDSKEM REALU!

Martin Metelko

V vrstah aktualnih prvakov kljub porazu vlada odločnost, da bo jesen vendarle minila v znamenju vijolic.

Seveda po neodločenem izidu na derbiju, po katerem so vijoličasti izpadli iz pokala, vlada razočaranje, a vsi v en glas poudarjajo, da je prvenstvo precej pomembnejše. 

Mitja Viler je sicer dejal, da je spomladi že tako zelo malo tekem in bi prav prišla še kakšna v pokalu, a tako daleč v Mariboru nihče ne misli vnaprej. 

Osredotočeni so le na naslednjo preizkušnjo, ki bo za igralce ena pomembnejših v tej sezoni. Po težkem razporedu bo treba zdržati še nekaj naporov. Ne nazadnje v Ljudski vrt prihaja Real Madrid

Seveda le v prenesenem pomenu. "V soboto nas čaka težka tekma. Naš direktor je rekel, da nam bo v glavo vcepil, da prihaja Real Madrid," se je odzval Primorec na začasnem delu v Mariboru. Športni direktor očitno želi, da njegovi varovanci kljub prihajajočemu obračunu proti Sevilli strnejo vrste tudi v prvenstvu. 

"Gorica je med tednom počivala, mi pa ne bomo imeli na voljo veliko treningov. Moramo iztisniti energijo za ta teden," je odločen levi bočni nogometaš, ki je eden zaslužnejših, da si je Maribor zagotovil nastop v ligi prvakov.