baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
0 29.11.2017 17:29:00

Oblakov zvezdniški soigralec se je zaklel: NIKOLI za Arsenal, ker so mi naredili TOLE!

Profimedia
Antoine Griezmann je bil po lastnih besedah zelo naklonjen prestopu v Arsenal, toda …

Arsene Wenger si očitno ni tako zelo želel Francoza, kot je svojemu rojaku govoril. Ko je Antoine Griezmann igral še za Real Sociedad se je Arsenal zanj resno zanimal, trenutno eden najboljših nogometašev na svetu pa se je že videl v dresu topničarjev.

A oblekel ga ni in ga kot kaže ne bo nikoli. Tako je vsaj zapisal v svoji avtobiografiji Behind the smile, ki v Španiji, Franciji in tudi Angliji zelo odmeva, kjer je razložil ozadje dogajanja tistega poletja 2013. »Čakal sem, čakal in čakal. Ko se ni zgodilo nič novega, je moj agent Eric Olhats poklical Gillesa Grimandija v Arsenal, ki mu je dejal, da je trener še vedno zainteresiran zame in naj počakam. Na koncu so mi nekaj ur pred iztekom prestopnega roka dali vedeti, da iz prestopa ne bo nič,« je povedal Griezmann.

Takrat se je zaklel, da za Arsenal ne bo zaigral nikoli. »Ne maram, da mi nekdo nekaj obljubi, potem pa tega ne izpelje. Ko mi je kasneje Eric dejal, da se Arsenal spet zanima zame, sem mu rekel samo, naj kar pozabijo,«je pristavil Francoz, ki kasnejšega prestopa v Atletico za 35 milijonov funtov verjetno ne obžaluje. Od takrat je na 176 tekmah zabil 89 golov.

Članki iz rubrike