baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

Marine Le Pen Necenzurirano

Populistična desnica nima rešitev, ker jih ni ...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
5 29.11.2017 15:59:13

Aleksander Čeferin NAVDUŠIL SVET! Odpovedal se je delu svoje plače! In pozval VSE NOGOMETAŠE da storijo enako ... (FOTO)

Aleksander Čeferin
UEFA
Slovenec na čelu Uefe iz dneva v dan bolj navdušuje ...

Še enkrat več je Aleksander Čeferin storil nekaj, za kar mu moramo sneti kapo, vstati in na glas zaploskati. Predsednik Uefe se je namreč pridružil gibanju Common goal, katerega ustanovitelja sta zvezdnik Manchester Uniteda Juan Mata in Jürgen Griesbeck in ki ima zelo preprost cilj: Prizadeva si, da bi vsak nogometaš 1 odstotek svoje plače dal v nogometne organizacije, ki se ukvarjajo z dobrodelnostjo. 

"Odločil sem se, da se pridružim Common goalu. To pomeni, da se odpovedujem enem odstotku svoje plače. Ni veliko, je pa začetek. Upam, da mi bodo sledili tudi ostali nogometaši," je danes sporočil Čeferin. In požel veliko odobravanja.



"Hvala, da ste se nam pridružili Aleksander," je Čeferinu dejal Mata. "Kdo bi bil bolj primeren, da bi se pridružil Common goalu, kot predsednik Uefe. Hvaležni smo vam, da ste z nami. Ponosni smo na to. To je velik korak za naše gibanje!" je še Mata dejal Čeferinu. 

Common goalu so se sicer pridružili že številni drugi nogometaši. Od zvezdnika Juventusa Giorgia Chiellinija do angleške tretjeligaške igralke, ki sploh ni profesionalka ...

Galerija

Članki iz rubrike