stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
3 29.11.2017 15:33:02

Iranci TREPETAJO pred žrebom za svetovno prvenstvo: razlog pa niso NASPROTNIKI, temveč ZELO VROČA voditeljica, ki jo prosijo, naj ... (foto)

Nogometni navdušenci že odštevajo ure do začetka žreba skupin za svetovno prvenstvo, Iranci pa imajo prav posebno željo.

V petek ob 16. uri po slovenskem času bo v Rusiji na sporedu žreb skupin za svetovno prvenstvo, ki se bo začelo 14. junija naslednje leto. Ljubitelji nogometa v deželi na sončni strani Alp ga bodo spremljali z grenkim priokusom, saj bo drugič zapored potekalo brez slovenske udeležbe.

Na trnih pa bodo tudi v Iranu. Ne le zaradi nasprotnikov, sami so v 3. kakovostnem bobnu, temveč tudi zaradi voditeljice Marije Komandnaje, ki bo na oder stopila ob Garyju Linekerju. Skrbi jih namreč, da bi bila že tako prelestna Rusija v preveč atraktivnih oblačilih, in bi posledično zaradi cenzure in strogih pravil v Iranu žreb prekinjen. 

marija

"Pišem ti iz Irana, prosim te, da za žreb oblečeš čim več oblačil, saj ima naša televizija glede tega zelo stroga pravila," se je glasil eden od številnih zapisov na njenih družbenih omrežjih. Kjer res objavlja zelo atraktivne in izzivalne fotografije. 

Članki iz rubrike