Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2017 13:58:52
Deli članek:

Prosti strel TEDNA, MESECA, LETA! Zvezdnik Manchester Uniteda zabil po 19 mesecih. Njegov gol vas bo vrgel na rit! (video)

Reuters

Devetnajst mesecev je bil brez zadetka, nato pa je naredil tole!

Nogometaš Manchester Uniteda Ashley Young ni ravno znan kot igralec, ki bi redno zabijal zadetke. Še več, za rdeče vrage je zadnji prvenstveni gol dosegel v sezoni 2015/16, ko je v polno meril na tekmi z Bournemouthom. To je bil edini njegov prvenstveni gol v tisti sezoni, sezono kasneje se med strelce ni vpisal. Brez prvenstvenega gola pa je bil tudi v tej sezoni. A včeraj se je vse skupaj spremenilo ...

Včeraj je Manchester United gostoval pri Watfordu, Ashley Young pa se je vpisal med strelce. In to ne enkrat, pač pa kar dvakrat! Anglež je ob zmagi s 4:2 prispeval prvi in drugi zadetek. Predvsem drugi pa je bil mojstrovina, kakršno le redko vidimo. 

Young je prosti strel iz 25 metrov izvedel na tako fantastičen način, da bi se mu poklonili vsi najboljši izvajalci prostih strelov na svetu. Njegov gol je postal totalen hit na spletu in ko si boste pogledali priložen videoposnetek, vam bo hitro jasno, zakaj. Fantastično!