elvis, tom-parker, kralj Svet24.si

Na dražbi prodali ikonične Presleyeve modre ...

Tit, bolezen DMD, Duchennova mišična distrofija Svet24.si

Otroci trpijo, o njihovi usodi pa odloča ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
7 28.11.2017 12:53:15

ŠOKIRANI boste ob pojasnilu 'šefa' sodnikov o USODI tistega, ki je OKRADEL Barco: Kazen ali EL CLASICO kot nagrada!? Vse je JASNO!

Po velikem škandalu na tekmi med Barcelono in Valencio, se je oglasil predsednik sodniške komisije pri španski nogometni zvezi Sanchez Arminio, ki je pojasnil, kakšna usoda čaka delivca pravice Iglesiasa Villanuevo.

Po tem, ko so bili grdo in očitno oškodovani na gostovanju pri Valencii, se navijači in nogometaši Barcelone nikakor niso mogli pomiriti z razpletom tekme in predvsem z dogajanjem na zelenici. Za glavnega delivca pravica Villanuevo, ki je že lani storil veliko napako v škodo Barcelone, so zahtevali visoko kazen. Tako se je na celotno dogajanje oglasil Sanchez Arminio, ki opravlja vlogo predsednika sodniške komisije pri španski nogometni zvezi in ki je pojasnil, kako je vse skupaj videl in spregovoril tudi o oceni sojenja na tej kontroverzni tekmi. "Spregovoril sem zato, ker mislim, da je pravi trenutek, da nogometnim navdušencem pojasnimo, da so takšne situacije zelo očitne na televizijskih prenosih, a jih je na zelenici zelo težko opaziti," je povedal Arminio.

Mnoge je šokirala predvsem ocena sojenja, ki ga je namenil Villanuevi: "Mislim, da je opravil zelo dobro delo. Naredil je le eno napako, bilo je zahtevno videti. Mislim, da ne bi ničesar spremenilo niti to, če bi govoril po tekmi, ker je ljudem težko razložiti, da je na tekmah pogled drugačen kot na televiziji." Nekateri privrženci Kataloncev so že razvili teorijo zarote, da bi lahko Villanueva sodil tudi na el clasicu, ki bo na sporedu 23. decembra ob 13. uri. Pa bo res? "Naše pravilo je, da določen sodnik ne sodi istim ekipam vsaj štiri tekme, tako da ne."

Članki iz rubrike