psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

bezigrad hisa nepremicnine 1 Reporter.si

Našli smo daleč najdražjo hišo v Sloveniji: ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

ravna zemlja Njena.si

Nenavaden šov: Tekmovalci bodo dokazovali, da je ...

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
28 28.11.2017 10:49:27

KAKŠEN KRALJ, Balotelli! Ste kdaj 'tankali' z njim? Poglejte, kaj naredi VEDNO, kadar na črpalki PLAČA BENCIN

Reuters
Vedno ste vedeli, da gre za prav posebnega fanta, kajneda?

V teh dneh v Angliji odmevajo razkritja Lesa Chapmana, nekdanjega šefa ekonomov pri Manchester Cityju, ki je zapisal kopico zanimivih zgod in prigod (nekdanjih) zvezdnikov tega kluba. Precej je kritiziral Carlosa Teveza, nekatere igralce pohvalil, najdlje pa se je seveda zadržal pri Mariu Balotelliju, zdajšnjemu zvezdniku Nice, sicer pa enemu najbolj specifičnih, najbolj problematičnih nogometašev na svetovni sceni. 

"Vse, kar veste o njegovi nepredvidljivosti in težavnosti, je res. Človek nikoli ne ve, kaj lahko od njega pričakuje, in njegove odločitve pogosto pomenijo težave. Toda po drugi strani ne poznam bom širokosrčnega in dobrodelnega igralca. Po mestu je revnim vedno delil denar in vstopnice za tekme, pomagal je otrokom, najbolj imenitna pa se mi je vedno zdela njegova navada na bencinski črpalki, kadar gre natočit bencin," je dejal Chapman in pojasnil.

"Ko gre plačat račun, vedno plača gorivo, ki so ga tedaj natočile vse stranke na tistem bencinskem servisu. Včasih gre za dva dodatna tanka, včasih tudi za 20, ni pomembno. Človek pač plača vse, ki so točili ali še točijo tedaj, kot je to naredil on. V Angliji je to počel vedno, in kolikor mi je znano, je to navado obdržal," je razkril nekdanji skrbnik Balotellijeve opreme. Vi pa so znate predstavljati, kako debelo pogledajo stranke, ko želijo plačati svoj račun.  

Značke: balotelli, črpalka

Članki iz rubrike