pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
6 18.11.2017 11:36:35

2 PREKRŠKA MARIBORA v Ljubljani! Kaj pa sinoči? NE BOSTE VERJELI ... Reakcija zvezdnika vijoličstih pa ... EPSKA!

Drago Wernig - TAKA
Ogromno se je govorilo o tem, da je Maribor ob porazu o:3 storil le dva prekrška.

Ogromno se je govorilo o tem, da je bil Maribor na pokalnem derbiju v Stožicah premalo motiviran, premalo agresiven, premalo zagrizen. Vijoličasti so šokirali javnost, medije in navijače z zgolj dvema prekrškoma, kajti čeprav nihče ne vzpodbuja prekrškov kot vendarle prepovedanega dela igre, je kristalno jasno, da brez njih ni mogoče dobiti resne tekme. In s tako majhnim številom prekrškov se ne more končati drugače kot s porazom, še večkrat s polomom. 

Vijoličasti so bili odločeni, da bodo nadomačem prvenstvenem derbiju to spremenili. In so še kako spremenili! Verjeli ali ne, storili so kar dvanajstkrat več prekrškov. Da, prav ste slišali. Pozor, ne dvanajst več, temveč DVANAJSTKRAT več! To seveda pomeni, da so naredili 24 tako imenovanih 'favlov'. Povedano drugače, v Ljubljani zgolj enega na polčas, v Ljudskem vrtu pa v vsakem polčasu 12, torej po enega na slabe 4 (pozor ŠTIRI) minute, ne po enega na 45. 

"Jih je bilo več, kajneda," se je smejal Martin Milec, ko smo ga soočili s tem dejstvom. "No, ne bom ravno rekel, da nam je trener neposredno naročil, naj delamo prekrške. Smo se pa dogovorili, da bomo neprimerno bolj agresivni, da bomo grizli, da ne bo izgubljene žoge. In s tem seveda pridejo tudi številni mali prekrški, ki so logična posledica take igre in ki so neizbežni," je še dodal v svojem slogu. Za primerjavo: Olimpija je v Ljudskem vrtu storila 11 prekrškov. 

Članki iz rubrike