1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
11 18.11.2017 11:08:30

KOLIKO mu je pomenilo? Pozabite Simeoneja, pozabite Conteja, TAKOLE je zmagoviti zadetek proslavil 'divji' ZAHO! (video)

Drago Wernig - TAKA
Ni dvoma, Zlatko Zahović je bil na petkovem derbiju še dodatno motiviran.

Pokalni poraz 0:3 v Ljubljani se ga je nedvomno dotaknil, želja odgovoriti s prvenstveno zmago in s skokom na vrh ligaške razpredelnice je bila velikanska. Za nameček pa se je Zahović močno izpostavil iz izjavami v intervjuju za Večer, v katerem je pomen, vpliv in ugled Olimpije resnično spustil na minimum. Če bi Olimpija v Ljudskem vrtu zmagala, bi se vse skupaj priljubljenemu Zahotu odbilo v obraz, o tem ni bilo niti najmanjšega dvoma in to je tudi sam zelo dobro vedel. 

Začetek tekme je zato dočakal kot najglasnejši navijač, njegove vatne žile so bile ves časa napete, kričanje vedno prisotno. Nato pa ... Že v šesti minuti odrešitev v podobi koga drugega kot legendarneega kapetanata Marcosa Tavaresa. In ob njegovem zadetku Zahovićeva reakcija, kakršne morda sploh še nismo videli nikoli. Športni direktor Maribora je stekel v igrišče, energično udarjal z rokama in kričala povsem v slogu Diega Simeoneja ali Antonia Conteja. 

Kot lahko vidite na spodnjem posnetku, na katerem je 'divje' proslavljanje tokrat resnično noro motiviranega Zahovića zelo dobro razvidno, pa ni manjkalo niti nekaj sproščujočih, odrešilnih kletvic. 

Članki iz rubrike