Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.11.2017 09:03:16
Deli članek:

Vedno pikri Sergio Ramos BRILJANTNO zbodel Neymarja in njegovo SESTRO: Da, lahko pride v Real, toda povem vam, kaj bo najtežji del pogajanj!

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos je med drugim znan po svojih pikrih in provokativnih izjavah.

Kljub temu, da njegovemu Realu na začetku letošnje sezone ne gre vse po načrtih, kapetan španske reprezentance in tudi kraljevega kluba ni izgubil smisla za humor. V Španiji je namreč dvignil ogromno prahu s svojo šaljivo, a tudi malce provokativno izjavo o Neymarju.

Izkušeni branilec se je v intervjuju med drugim odzval na govorice, da bi lahko Neymar v prihodnosti kot zamenjava za Cristiana Ronalda okrepil beli balet. "V ekipi imam rad najboljše nogometaše na svetu in Neymar je eden od njih. Toda, kar bi bil najtrši oreh pri pogajanju, bi bil rojstni dan njegove sestre," se je zasmejal Ramos. Še iz časov, ko je igral iz Barcelone, je Neymar 'čudežno' izpuščal tekmo, ki je bila najbliže rojstnemu dnevu njegove sestre, s katero je izjemno povezan, in zaradi česar je postal tarča posmeha. Ramos je nato nadaljeval v nekoliko resnejšem tonu: "Bilo bi lažje, če bi Neymar prišel iz PSG-ja in ne neposredno iz Barcelone. Brez dvoma je nogometaš, ki dela razliko, ima odprta vrata, če bi želel priti že pozimi."