Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2017 12:34:54
Deli članek:

Mauricio Pochettino kot naslednik Zinedina Zidana!? Argentinec se je ekspresno odzval na govorice in s svojim odgovorom zelo presenetil!

Reuters

Po dveh zaporednih porazih madridskega Reala so v Španiji začeli kovati rezervni načrt v primeru, da bi prišlo tako daleč, da bi moral Zinedine zidane oditi. Na prvem mestu želja kandidatov se je znašel Mauricio Pochettino.

Trener Tottenhama je pred dnevi v ligi prvakov odčital pravo lekcijo galaktikom, Londončani so namreč slavili s 3:1 in tako še poglobili krizo Reala. Čeprav v Madridu umirjajo situacijo, pa se hkrati zavedajo, da bo morala ekipa, ki je bleda že kakšen mesec dni, hitro najti strelsko formo in pot iz krize. 

Tako so se španski mediji že razpisali o tem, da pri Realu razmišljajo o rezervnem načrtu. Zaenkrat le o poletnem, toda če bi bilo potrebno, bi potezo potegnili že prej. V prvi vrsti se šušlja o zamenjavi Zinedina Zidana, ki se je prvič, odkar je sedel na klop Reala, znašel v zelo nezavidljivem položaju. Prvi mož na seznamu želja Florentina pereza, predsednika Reala, naj bi bil Mauricio Pochettino. Argentinec pa se je ekspresno odzval na govorice in z njimi milo rečeno presenetil: "Tottenham je edini klub, o katerem razmišljam. Te ekipe ne bi zamenjal za nič na svetu in klub si zasluži imeti osebe, ki razmišljajo le o tem klubu, o navijačih, igralcih in tekmah. Ne morem napovedati, kaj se bo zgodilo pri Realu ali Barceloni. Ne bom vam lagal, ne razmišljam o tem, kaj bo jutri in kaj v naslednji sezoni, stvari niso odvisne le od mene, veliko je okoliščin. Zame je najpomembnejši klub Tottenham in zame je najboljši klub na svetu Tottenham."