Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2017 11:35:50
Deli članek:

NORIŠNICA in KAOS v Splitu! Torcida je po novi sramoti Hajduka povsem podivjala: grozili so z 'batinami' in nogometaše obmetavali z ... (video)

Profimedia

Ne le Rijeka, tudi splitski Hajduk je v ogromnih težavah. Na zadnji tekmi hrvaškega prvenstva je zapravil vodstvo z 2:0.

Na koncu je bil s 3:2 boljši Rudeš in to sredi Splita in tako še poglobil krizo Hajduka. V prvem polčasu se je zdelo, da imajo Dalmatinci vse pod nadzorom, vodili so z 2:0 nato pa ... Rudeš je uspel v nadaljevanju zabiti kar trikrat in tako zmagati. To je le še dodatno razjezilo navijače Hajduka, ki so že pred tekmo izobesili transparente, s katerimi so izrazili svoje nezadovoljstvo predvsem z upravo kluba. Po tem, ko je rudeš potrebal le 8 minut, da je izid najprej izenačil, so se s Poljuda najprej zaslišale grde žaljivke in grožnje z udarci.

Po šokantnem koncu tekme je Torcida najprej z glasnim aplavzom nagradila gostujoče nogometaše, nato pa je svoje 'ljubljence' poklicala na zagovor. Igralci Hajduka so najprej uslišali njihove zahteve, nato pa se je kapetan Nižić začel prepirati z navijači, zato so nogometaši odšli v slačilnico. to je vse skupaj le še poslabšalo, saj so navijači Hajduka povsem podivjali, proti igralcem so začeli leteti raznorazni predmeti, od vžigalnikov pa vse do stolov.