Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.11.2017 08:18:55
Deli članek:

UMRLI BOSTE OD SMEHA! Vratar Mainza z BIZARNO napako kot iz kakšne videoigrice: Namesto žoge skušal brcniti ... belo točko! (video)

Reuters

Videoposnetek, ki si ga je ta konec tedna ogledalo največ nogometnih in športnih navdušencev, vsekakor pripada vratarju nemškega Mainza, Robinu Zentnerju.

Tekma med Borrusio Mönchengladbachom in Mainzom se je končala z izidom 1:1, toda kaj kmalu bi vratar slednjih Robin Zentner pokvaril stanje na semaforju. Po pol ure tekme si je namreč privoščil nenavadno napako, kakršnih so ljubitelji videoigric vajeni predvsem pri Fifi. Zetner je namreč zgrešil žogo, oziroma še slabše: točko za enajstmetrovko je zamenjal za žogo in domači nogometaši bi po njegovi bizarni napaki skoraj dosegli zadetek. Toda v zadnjem hipu je uvidel napako in z izjemno potezo rešil nastali kaos. Vse skupaj je bilo res videti kot v kakšni videoigrici, Zentner pa je postal prava spletna uspešnica.

"To je res neverjetno. Dobil sem žogo, nato pa sem pogledal, komu bi lahko podal. Videl sem Jeana Gbamina in morda sem videl nekaj belega s kotičkom očesa. Mislil sem si, v redu, to je žoga, nato pa nisem začutil ničesar, ko sem brcnil," je pojasnil vratar in vse skupaj na koncu vendarle obrnil na šalo.