Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.11.2017 11:47:08
Deli članek:

Nova VOJNA! Dejanski razlog za paniko ali zgolj KATALONSKO NATOLCEVANJE: So to res Cristianove besede, ki pomenijo KONEC ljubezni z Realom!?

Reuters

Portugalec Cristiano Ronaldo je še enkrat več dvignil ogromno prahu.

Hud poraz madridskega Reala na tekmi lige prvakov s Tottenhamom še vedno zelo odmeva. V Madridu namreč iščejo razloge za slabo formo na začetku sezone in načine, kako se vrniti na zmagovalne tirnice. Ogromno prahu pa je še enkrat več s svojimi izjavami dvignil Cristiano Ronaldo. Na vprašanje o svoji strelski suši se je namreč odzval v povsem svojem slogu in dvomljivcem svetoval, naj v google vtipkajo 'zadetki Cristiana Ronalda', če želijo gledati njegove gole.

Prav tako pa so se predvsem katalonski mediji zelo obregnili ob še eno njegovo izjavo, in sicer o morebitnem podaljšanju z Realom. Španci so se namreč že pred tedni razpisali o tem, da naj bi bila Ronaldu ponujena boljša in daljša pogodba, čeprav trenutna velja do leta 2021. "Imam še štiri veljavna leta pogodbe in to mi je dovolj. Ne želim podaljšati niti za boljše pogoje, sem zelo dobro," je o tem povedal Cristiano. Seveda je katalonski del iz konteksta izluščil le tisti del 'ne želim podaljšati', za kar so si nakopali novo jezo iz prestolnice.