Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.11.2017 09:01:45
Deli članek:

LUKA MODRIĆ po porazu na Wembleyju: Vem, kaj je NAŠ PROBLEM, a nikar ne skrbite, ker …

Reuters

Hrvaški reprezentant v dresu Reala ne skriva razočaranja, a verjame v boljše čase.

Nogometaši Reala so v sredinem večeru doživeli naslednjega v nizu razočaranj. Tottenham je bil na Wembleyju prepričljivo boljši in slavil s 3:1. "Razočarani smo z igro in rezultatom. Enostavno, Tottenham je bil boljši. Moramo se vrniti v formo in spet zaigrati, kot znamo. Na zadnjih dveh preizkušnjah nismo bili na primerni ravni in zato smo dvakrat izgubili," je po dvoboju s svojim nekdanjim klubom povedal vezist kraljevega kluba.

Real je igral zelo odprto, Angleži so imeli veliko prostora. "Vedno igramo napadalno, vedno hočemo zmagati. Poskušali smo in se borili, ampak Tottenham je bil boljši," je pristavil hrvaški reprezentant. "Manjka nam slog igre. Ne igramo kot znamo in to je v tem trenutku naš problem. Tottenham je izkoristil, kar smo mu ponudili," je nadaljeval Luka Modrić.

V prvenstvu ima Barcelona že osem točk več, vsekakor lahko govorimo o krizi. "To je nogomet, to se dogaja. Ko je v takšnem položaju Real, so takoj vsi na nogah. Tudi v preteklosti smo imeli probleme, a smo se znali vrniti. In ne skrbite, spet se bomo," je odločen eden od ključnih mož Reala.