Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Pivo in cvetje, tiskovna konferenca, Nika Zorjan Njena.si

S kom je Nika Zorjan odpotovala na Maldive?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 28.10.2017 14:51:39

POZOR, zvezdnik Barcelone je odločen: DOVOLJ JE, ODHAJAM!

Reuters
Trener Barcelone Ernesto Valverde je sestavil seznam igralcev, ki se jih želi znebiti. Med peterico pa ni tistega, ki bi kar sam rad zapustil Camp Nou.

V zadnjih letih je bil Javier Mascherano eden pomembnejših členov katalonske zasedbe, ki je lahko igral na večih igralnih položajih. Zdaj pa 33-letni Argentinec pravi, da bi rad čim prej zapustil klub, v katerega je pred sedmimi leti prišel iz Liverpoola.

Marsikateri nogometaš si želi kariero zaključiti v katerem od svetovnih velikanov, Mascherano pa je očitno drugačnega mnenja. On ima posebno željo, kariero želi končati v ZDA. Podobno kot so se odločili Andrea Pirlo, David Villa in Kaka.



Čeprav je še vedno zelo pomemben člen moštva, saj je v tej sezoni nastopil na osmih tekmah v vseh tekmovanjih. Kot poroča španski Sport, bi ga Katalonci utegnili izpustiti, vendar pod enim pogojem. Zainteresiran ameriški klub bo moral zanj plačati zahtevano odškodnino.

Mascheranova odločitev je prav tako povezana z denarjem, saj bo v ZDA dobro zaslužil. Zanimivo pa je, da je kljub temu zavrnil morebiten odhod na Kitajsko ali v Katar.

Članki iz rubrike