boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 28.10.2017 13:53:52

BOMBA, ki odmeva: BARCINA tarča - Philippe Coutinho - je REKEL NE!

Profimedia
Poletno dogajanje na relaciji med Barcelono in Liverpoolom se ni končalo po željah Kataloncev niti po željah vezista Redsev Philippeja Coutinha.

Motor Liverpoolove igre je poleti sanjal o selitvi na Camp Nou, kar se na koncu ni zgodilo, saj trener Jürgen Klopp ni želel niti slišati, da bi iz rok izpustil enega svojih glavnih igralcev. Nogometaševa želja po odhodu v katalonsko prestolnico pa po grenki izkušnji ni prav nič manjša.

Pri španskem Sportu pravijo, da je Coutinho svojim zastopnikom že rekel, naj mu prestop omogočijo že v januarskem prestopnem roku. Medtem pa je na njegov naslov prišla še ena zelo konkretna ponudba, poslal jo je PSG, a je Brazilec gladko zavrnil možnost, da bi se preselil v Pariz, čeprav ga tja vabi tudi njegov dober prijatelj Neymar.

neymar coutinho
V PSG bi se lahko preselil šele poleti, saj bi klub sicer kršil pravila finančnega fair-playa. Športni direktor PSG-ja Antero Henrique se je pred kratkim sestal s Coutinhevimi predstavniki, da bi se pogovorili o 150 milijonov evrov vrednem prestopu. Toda Brazilca takšna možnost ne zanima, pred očmi ima samo Barcelono.

Toda tudi to bo težko uresničljivo, čeprav je Liverpool poletno ceno znižal za 25 odstotkov. Barcelona bi se morala znebiti kar nekaj svojih igralcev, da bi vezista lahko pripeljala z Anfielda, poleg tega pa je 150 milijonov evrov še vedno cena, ki je Katalonci niso pripravljeni plačati. Trener Ernesto Valverde je na seznam za odpis že uvrstil Ardo Turana, Thomasa Vermaelena, Aleixa Vidala, Paca Alacerja in Andreja Gomesa. Za slednjega se zanimata Manchester United in Arsenal.

Petindvajsetletnik je v tej sezoni nastopil na petih prvenstvenih tekmah, na njih zabil dva gola in prispeval podajo. Njegov Liverpool pa je šele deveti na lestvici premier lige in ga danes v 9. krogu čaka dvoboj s Huddersfieldom.

Članki iz rubrike