Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2017 19:21:33
Deli članek:

Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda s svojo primerjavo UBIL Portugalca in V NEBO DVIGNIL Lionela Messija!

Nekdanji soigralec Cristiana Ronalda pri Manchester Unitedu je spregovoril o tem, kaj je narobe v današnjem svetu in poskrbel tudi za primerjavo med Portugalcem in Lionelom Messijem.

Nekdaj odlični bolgarski napadalec Dimitar Berbatov je v obširnem intervjuju za ESPN spregovoril o številnih temah, med drugim se je dotaknil tudi Cristiana Ronalda, ki je idol številnim mladeničem. "Mladi igralci poskušajo imitirati najboljše igralec, kakršen je Ronaldo. Poskušajo imitirati njegovo frizuro, oblačila, avtomobile, trike. Poskušam jim dopovedati, kako trdo je Cristiano Ronaldo delal na treningih in po treningih. On si je želel samo eno stvar: Postati najboljši na svetu. Vse ostalo je prišlo kasneje," je začel Berbatov. 

"Igralci ne bi smeli poskušati imitirati to sranje! Morali bi se osredotočiti sami nase, morali bi biti profesionalci. Ronaldo je bil dober v naši garderobi. Znal je sprejeti šalo in Patrice Evra se je veliko šalil z njim. Toda ko je igral, je bil vedno resen. Jaz sem bil sramežljiv, tiho in sem s strani gledal te stvari," je še nadaljeval nekdanji bolgarski reprezentant. 

Reuters
Nato pa je Berbatov govoril tudi o primerjavah med Messijem in Ronaldom, njegove besede pa Portugalcu zagotovo ne bodo všeč. "Messi je največji. Ronaldo je briljanten, toda Messi je bolj moj tip igralca. On tako jasno vidi tekmo. Lahko zadene, kreira, je kompleten igralec, najbrž najboljši kdajkoli. Če boste vprašali koga starejšega od mene, bo verjetno rekel Pele, Maradona, Puškaš ali Di Stefano. Toda za mojo generacijo sta ali Messi ali Ronaldo. Sta na podobni ravni, toda nekaj je v Messiju, kar me sili, da ob tekmah Barcelone na televiziji kričim Messi, Messi!"