Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2017 18:54:11
Deli članek:

Neymar, ti RAZVAJENA RIT! Brazilec JEZEN na svojega trenerja! Razlog? BIZAREN, da bi težko bil bolj!

Reuters

Brazilski superzvezdnik velja za izjemno razvajenega nogometaša.

S svojo zadnjo potezo pa bodo mnogi na Neymarja gledali kot na najbolj razvajenega nogometaša na svetu. Verjeli ali ne, toda brazilski portal UOL Esporte poroča, da naj bi bil brazilski superzvezdnik jezen na svojega trenerja Unaija Emeryja zaradi neverjetno bizarnega razloga! 

Neymar naj bi bil na Emeryja jezen zato, ker naj bi trener PSG-ja po vsaki tekmi silil Brazilca, da več kot pol ure gleda videoposnetke svoje igre in analizira svoje nastope. Emery vsakič pripravi videoposnetek izključno za Neymarja, kar gre Brazilcu na živce. To sicer za Neymarja ni neka novost, kajti podobnih prijemov se poslužuje tudi brazilski selektor Tite, a ta analizo opravi bojda precej hitreje od Emeryja. 

Kot poroča omenjeni medij naj bi bil Neymar jezen na Emeryja tudi zato, ker slednji ni določil fiksnega izvajalca enajstmetrovk pri PSG-ju, kar po Brazilčevem mnenju vnaša nepotreben nemir v garderobo. Je pa bojda kljub različnemu pogledu na določene stvari Neymar v nekaterih zadevah zadovoljen s španskim strokovnjakom. Predvsem s tem, da mu Emery pušča ogromno svobode v igri.