Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2017 13:03:27
Deli članek:

Se obeta PRESTOPNA BOMBA? Maribor se je močno ogrel za enega najbolj vročih nogometašev na slovenski sceni

Grega Wernig

Ali je morda to naslednja okrepitev Maribora?

Luka Bobičanec je hrvaški napadalec, ki v letošnji sezoni navdušuje v dresu drugoligaša Mure. Pozornosti mu ne manjka, njegove odlične predstave pa niso ostale neopažene niti v njegovi domovini.

V pogovoru za Međimurske novine je sprva razkril, da se je pri Muri odlično znašel. "Gre za dobro urejen klub, ki je na prvoligaškem nivoju. Imamo odličnega trenerja Anteja Šimundžo, ki ima tudi prvoligaške izkušnje. Za svoje zadetke se moram zahvaliti tudi svojim soigralcem, ki so me odlično sprejeli. Oni mi podajajo, jaz pa zabijam," se je sprva razgovoril Bobičanec.

A v nadaljevanju je prišlo do odmevnega razkritja. 24-letnega napadalca namreč spremljajo klubi iz tujine in številni slovenski prvoligaši, med katerimi je tudi Maribor. In kaj pravi na to? "Moram priznati, da mi takšno zanimanje zelo ugaja, ampak do tega trenutka z menoj ni govoril nihče. Slišal sem, da se nekateri klubi, med katerimi je tudi Maribor, zanimajo za moje usluge. Ampak o tem vedo več v klubu," je dejal prvi strelec druge slovenske lige, ki je na 11 prvenstvenih tekmah dosegel devet zadetkov. Izpustil je zgolj tekmo devetega kroga, na kateri pa sta se Jadran Dekani in Mura razšla brez zadetkov.