Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.10.2017 14:30:19

NOREC, zdaj pa si šel res PREDALEČ! Veliko ogorčenje, ker je PIQUE za politično sporočilo takole uporabil MESSIJEVEGA OTROKA (foto)

Reuters
Navajeni smo že na to, da se gerard Pique ne ustavi. Nikoli.

Zdaj je srednji branilec Barcelone sprožil precejšnje ogorčenje v Španiji in drugod po Evropi. Ne toliko spet zaradi svojih zelo dobro znanih polotičnih pogledov in zaradi znane naklonjenosti odcepitvi Katalonije. Precej bolj zaradi načina, na katerega je tokrat izrazil svoj protest proti španski nadoblasti. Nedopustnega načina, to je treba priznati. Pique je namreč za zelo jasno, nazorno politično sporočilo uporabil nič več in nič manj kot otroka zvezdniškega soigralca Lionela Messija. 

Ta je na družabnih omrežjih objavil posnetek enega od svojih sinov, ki poje znano otroško pesmico. Ker pa gre za tipično katalonsko pesmico, ki jo otroci drugod po Španiji ne prepevajo, je Pique v tem videl priložnost za novega v nizu odločnih političnih sporočil. "V Kataloniji pa še kar indoktiriniramo otroke s pesmico Joan petit quan balla," zapisal in pri tem apeliral na najbolj sveže dogajanje v sporu med katalonskimi separatisti in špansko državo.

Gnusno, menijo mnogi. Ne glede na poglede in na to, kdo ima prav, bi morali biti otroci iz tega izvzeti. Sploh tuji otroci, ki z vsem skupaj nimajo popolnoma nič.  

402

Značke: messi, pique

Članki iz rubrike