Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 21.10.2017 14:26:36

LEONEL MECCI namesto LIONEL MESSI! Ste normalni? Kdo lahko naredi tako napako? Ne boste verjeli, kdo, in kako DRAGO bi lahko stala

Nekateri ljudje resnično ne preverijo niti najbolj pomembnih stvari.

Ste vedeli, da je čisto malo manjkalo, da bi Lionel Messi za vedno obrnil hrbet argetninski izbrani vrsti in zaigral za Španijo? Ko ni imel še niti enega nastopa za mladinsko selekcijo katerekoli države in je blestel v mladinskem pogonu Barcelone, ga je na svoj seznam uvrstila argentinska reprezentanca do 20.leta starosti. A tedanji odgovorni v argentinski zvezi so naredili napako, ki je še danes shranjena v arhivih in velja za eno najbolj absurdnih v nogometni zgodovini. 

Na seznam so namreč zapisali Leonel Mecci namesto Lionel Messi, na enako ime pa so naslovili tudi pošto, ki je romala v Barcelono. Torej napačno ime in napačen priimek tedaj največjega svetovnega talenta, nad katerim so se navduševali vsi največji klubi. Nič čudnega, da sta bila mladenič in nogometaš tako jezna, da se vabilu nista želela odzvati ter rajši počakati na španske papirje ter španski vpoklic. Po opravičilu sta si nekako vendarle premislila in ostalo je zgodovina. 

Članki iz rubrike