stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
7 21.10.2017 11:41:46

NAJBOLJ EPSKA napoved boja za najboljšega strelca španske lige: ČE BOM DRUGI, bom zahteval nagrado. Ker TEGA igralca ne štejem med ljudi

Italijanski napadalec Simone Zaza je navdušil špansko, pa tudi evropsko nogometno javnost.

Napadalec Valencie je v prvih osmih krogih španskega državnega prvenstva dosegel kar sedem zadetkov, s čimer je na lestvici strelcev La Lige na drugem mestu. Jasno, prvo mesto trdno v rokah drži veliki Lionel Messi, ki je v prvih osmih krogih zadel kar enajstkrat. S tem je tudi prvi favorit za naslov najboljšega strelca prvenstva, za tako imenovano lovoriko Pichich, vendar pa Zaza v boju za to prestižno trofejo razmišlja nekoliko drugače. 

zaza

"Če bom na koncu na tej lestvici osvojil drugo mesto, bom v resnici prvi. In zagotvljam vam, da bom poklical odgovorne ter od njih zahteval nagrado. Še več, od vseh bom zahteval vse nagrade, ki pripadajo najboljšemu strelcu španskega prvenstva," je dejal Zaza in svojo nenavadno napoved zares epsko pojasnil: "Oprostite, toda zame Lionel Messi ne šteje, zame ni v kategoriji ljudi. Z ostalim lahko tekmujem, tudi z Ronaldom, če me bo premagal, me bo pač premagal. Toda Messija ne štejem." 

Verjetno ni treba posebej pojasniti, da se je Zaza izjemno prikupil oboževalcem argentinskega čudodelnika in nasploh tistim nogometnim navdušencem, ki razmišljajo podobno. Povsem drugače pa je seveda s tistimi, ki jim je na tak ali drugačen način bližje Ronaldo. 

Značke: messi, ronaldo, zaza

Članki iz rubrike