volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 19.10.2017 18:13:49

KAKŠNA KRALJA! Anekdota o Mourinhu in njegovem varovancu pri Interju vas bo pošteno nasmejala

Jose Mourinho že od nekdaj velja za posebneža. Toda tokrat ga v vsem tem prekaša eden njegovih nekdanjih igralcev pri Interju.

Marko Arnautović, ki sedaj igra za Stoke City v premier ligi, je namreč za velikega Joseja igral pri Interju v sezoni 2009/10. Takrat seveda ni veljal za zvezdnika, ima pa s portugalskim trenerjem sijajno anekdoto iz Abu Dabija in Milana, kjer so se pripravljali nogometaši Interja. Avstrijec je imel kronične težave z zamujanjem. 

"Tam smo bili pred začetkom sezone 2009/10. Že prvi dan sem prespal zajtrk in zamudil prvič."

"Potem je bil na vrsti sestanek moštva. Hotel je bil ogromen, moja soba pa je bila v 75. nadstropju. Čakal sem dvigalo in pritiskal na gumb, mislil sem si, da je sedem minut še dovolj časa. Toda spet sem zamudil. Katastrofa, že drugič isti dan."

"Pred prvo tekmo se je zamujanje le še stopnjevalo. Mislil sem si, da me bo ubil. Takrat sva se sporekla in bil sem kaznovan. Treniral sem sam, stran od moštva."

Toda Arnautovića, ki je v intervjuju za Daily Mail izdal marsikatero pikro, je sreča vendarle našla na nepričakovan način, nekaj dni kasneje v Milanu.

arnautovic

"Ko smo prišli nazaj v Milano, sem mislil, da treniramo zjutraj. Lahko sem spet treniral z ekipo, zato sem bil zelo zadovoljen. Bil sem točen."

"Ampak tam ni bilo nobenega vozila. Pozabil sem, da treniramo šele popoldan. Takrat je bil tam Mourinho s strokovnim štabom. Videl me je, vstal s stola in mi začel ploskati."

"Dejal mi je, 'Ti so moj človek. Na trening si prišel pet ur preden se bo začel. Rad te ima. Na, tukaj imaš mojo uro'. Še danes hranim njegovo uro v hiši."  

Arnautović se je lekcije naučil, Mourinho pa se je znova izkazal v sila čudni situaciji. 

Članki iz rubrike