asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
1 19.10.2017 15:17:41

Carlo Ancelotti kot HRVAŠKI SELEKTOR!? Odzval se je Davor Šuker in s svojimi besedami ZELO ŠOKIRAL tako Hrvate kot Italijane!

vszi
Kot strela z jasnega je danes zjutraj udarila novica o tem, da je sloviti Carlo Ancelotti zelo blizu dogovora s hrvaško nogometno zvezo.

Kot prva je novico  v svet poslal sloviti rožnati časnik Gazzetta dello Sport, ki je na svoji naslovnici objavil senzacionalno vest in dodal, da naj bi se obe strani dogovarjali le še glede višine plačila. Ancelotti naj bi poročanju Italijanov Hrvaško prevzel v primeru uvrstitve na svetovno prvenstvo, saj naj bi bila njegova velika želja, da reprezentanco vodi na tako velikem tekmovanju. 

gazzetta ancelotti hrvaska

Na pisanje italijanskega športnega dnevnika se je odzval Davor Šuker, predsednik hrvaške nogometne zveze in s svojo izjavo za javnost milo rečeno šokiral: "Razočaran sem, da je tako ugledni svetovni medij, kot je Gazzetta dello Sport vir takšne dezinformacije, tipične lažnih novic, ki jih po navadi objavljajo manj spoštovani mediji v iskanju senzacije. Lahko rečem samo to, da je selektor hrvaške reprezentance Zlatko Dalić in da smo vsi osredotočeni na tekmi z Grčijo v dodatnih kvalifikacijah. Navajeni smo na to, da večina hrvaških medijev pohiti z povzemanjem laži - pri nas vsaka novica, katere cilj je omaloževanje zveze, dobi svoj prostor v medijih. Na žalost, to ni nič novega. Pred odločilnima tekmama zato vse medije pozivam k objektivnosti in resnici." 

Članki iz rubrike