Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Robert Balantič
Robert Balantič
28.09.2017 08:10:44
Deli članek:

Kaj se dogaja v Domžalah? Ibraimi je bil predstavljen kot veliki ZVEZDNIK, a še vedno ni zaigral! Oražem pojasnjuje!

nkdomzale.si

Domžalčani so se po nekaj slabših rezultatih znašli v nehvaležnem položaju in ob Kamniški Bistrici kakopak mrzlično iščejo izhod iz krize. Športni direktor dvakratnih prvakov je prepričan, da ga bodo našli, spregovoril pa je tudi o statusu makedonskega zvezdnika, ki še vedno ni dobil pravice nastopa v rumenem dresu.

Kot da težav ne bi bilo dovolj, se morajo ob Kamniški Bistrici ubadati še s 'primerom Ibraimi'. Makedonski zvezdnik še vedno ni pridobil pravice nastopa. Kakšen je njegov status? "Situacija je zelo kompleksna. Kot klub smo v malce nehvaležnem položaju, ker načeloma nismo in ne moremo biti stranka v postopku, razen tega, da želimo igralca registrirati. Gre za določene nerazčiščene zadeve, ki jih ima Agim za nazaj, tudi klasifikacija Fife je bila po mojem mnenju napačna. Dejstvo je namreč, da je Ibraimi profesionalec brez pogodbe, in načeloma bi moral biti registriran. Iščemo način, kako bi zadevo rešili čim bolj elegantno, brez kakršnihkoli sporov. Ko Fifi nekaj ne ustreza, stvari potekajo izjemno hitro, moraš biti zelo odziven in si takoj kaznovan, četudi ni nobene škode, na drugi strani pa se zdaj tako nam kot Agimu, predvsem njemu, povzroča precejšnja škoda, a za to ne bo nihče odgovarjal. Ali se opravičil, ko bo vse urejeno," je odvrnil snovalec kadrovske politike v domžalskem prvoligašu.

V preteklosti so že številni igralci pridobili začasni certifikat svetovne krovne nogometne organizacije, ki jim je omogočil igranje. Zakaj ga (še) ni dobil makedonski zvezdnik, ki naj bi bil povrhu vsega prost igralec, zaradi česar so zapleti še toliko bolj presenetljivi?

CELOTEN POGOVOR S ŠPORTNIM DIREKTORJEM DOMŽAL SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI