Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 24.09.2017 13:19:37

Lahko bi dobil Messijev dres, a je raje prosil ter Stegna: Razlogu boste KOMAJ VERJELI!

Reuters
Zakaj igralec Girone, ki je bil zadolžen za pokrivanje Lionela Messija, po koncu dvoboja za dres ni zaprosil slavnega Argentinca?

Barcelona je v soboto prišla do nove zmage v španskem prvenstvu, za šesti zaporedni uspeh pa je v gosteh s 3:0 premagala Girono. Prvi zvezdnika katalonskega ponosa Lionel Messi tokrat ni prišel do zadetka, veliko zaslug pri tem pa je imel tudi Pablo Maffeo. Gre za 20-letnega Španca, ki ga je Gironi posodil Manchester City, po koncu dvoboja pa je nogometaš prejel številne pozitivne kritike.


Po srečanju je spregovoril o težki nalogi, ki mu jo je zaupal trener, a svoje delo je dobro opravil. "Moral sem ga neprestano opazovati in biti v njegovi bližini. Tudi takrat, ko ni imel žoge," je dejal Maffeo in nadaljeval: "To je zelo težko tudi s psihološkega vidika."

Kljub temu, da ga je pokrival praktično celo tekmo, pa si Maffeo na koncu ni izmenjal dresa z Messijem. Na presenečenje mnogih se je odpravil do vratarja gostov Marc-Andra ter Stegna in ga prosil za dres. Zakaj takšna odločitev? "Moj prijatelj je želel dres ter Stegna, zato sem stopil do vratarja in ga prosil. Messi je najboljši nogometaš na svetu, ampak prijatelji so na prvem mestu."

Značke: maffeo, messi, barcelona

Članki iz rubrike