špela grošelj Odkrito.si

Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad ...

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 25. aprila

Ana Nikolić obrez Svet24.si

FOTO: Fatalne ženske srbske in črnogorske mafije

Medaljon Svet24.si

FOTO: Kakšna darila je Slovenija prejela od tujih...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

henrik lutz zacetek Njena.si

Henrik Lutz sporočil veselo novico

milan medved Njena.si

Zaradi grobosti so želele pobegniti iz šova!

nu
nu
14 24.09.2017 08:26:08

ŠOKANTNO razkritje "Football Leaksa": Neymarjeva dnevna plača pri PSG-ju je čisti ABSURD

Reuters
Zdaj je v javnost pricurljal podatek, koliko znaša plača Neymarja pri PSG-ju.

Večji motiv? Večji izziv? Možnost, da bo pri PSG-ju vendarle lahko osvojil zlato žogo? Kaj je Neymarja v resnici gnalo iz Barcelone k PSG-ju? Odgovor na to vprašanje bržkone poznata le on in njegov oče, a po zadnjem razkritju "Football Leaksa", ki je v preteklosti poskrbel že za kar nekaj odmevnih razkritij, je še dodatno podžgalo namigovanja, da je imel glavno besedo denar.

Ne samo astronomska odškodnina v višini 222 milijonov evrov, ki jo je moral PSG odšteti Barceloni, pariški velikan mora zajeten kup denarja odšteti tudi na račun nogometaševe plače. Neymar se je tako pred prihodom v Francijo dogovoril za znesek v višini 100.000 evrov na dan oziroma 36.500,000 na leto! Kot še razkriva "Football Leaks", ima Neymar v svoji pogodbi tudi nekaj že zagotovljenih bonusov in bonusov, ki so odvisni od njegovih predstav na zelenici ter uspehov ekipe. Kaj to pomeni? V najboljšem primeru bi bil samo z zaslužkom pri PSG-ju na leto lahko bogatejši za 57 milijonov evrov.

Tako se zdi tudi njegov mesečni strošek za najemnino vile v Parizu v resnici pravi drobiž. Podjetju, ki oddaja razkošno domovanje, mora na mesec odšteti 14 tisoč evrov, takšen znesek pa brazilski nogometaš zasluži v nekaj več kot treh urah.

Značke: neymar, psg, plača

Članki iz rubrike