stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 13.09.2017 10:13:19

POTRES V BAYERNU: Zvezdnik povsem ponorel, ne čaka ga nič dobrega! (video)

Reuters
V prvi tekmi skupinskega dela lige prvakov je sinoči Bayern brez večjih težav s 3:0 premagal Anderlecht, ki je v Münchnu nastopil brez Roberta Berića.

Bavarci so tako upravičili vlogo favorita in vsaj malo zacelili rane po zelo bolečem sobotnem prvenstvenem porazu s Hoffenheimom.

Tema pogovorov med navijači Bayerna pa danes ni prepričljiva zmaga, temveč dogodek iz 78. minute, ko se je trener Carlo Ancelotti (pri vodstvu z 2:0) odločil opraviti drugo menjavo.


Namesto Francka Riberyja je na zelenico poslal Thomasa Müllerja, nič takega, boste rekli. Toda ni ravno tako, Francozu se Italijanova poteza ni zdela razumljiva, ne samo to, ob odhodu z igrišča je povsem ponorel.

Hitro je slekel dres in ga zalučal proti klopi. Nekaj trenutkov pozneje je do njega prišel športni direktor Hasan Salihamidžić, ki je razjarjenega Riberyja skušal pomiriti, a pri tem ni bil uspešen.

"Vprašal ga bom, zakaj se je tako odzval," je medijem takoj po tekmi rekel trener Ancelotti. Za njim pa se je oglasil tudi športni direktor Salihamidžić in bil precej bolj oster: "V Bayernu je takšno obnašanje nedopustno! To ni v redu, govoril bom z Riberyjem." Seveda bo sledila tudi kazen, ki si jo je Ribery s tako otročjim odzivom tudi zaslužil, a lahko pričakujemo, da bodo te stvari uredili znotraj kluba, brez pranja umazanega perila v javnosti.

Članki iz rubrike