blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

jože-mastnak Njena.si

Prihaja Ljubezen na vasi, kjer bo kraljeval Jože ...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 10.09.2017 12:26:08

ŠKANDAL! Francoski prvoligaš z nedopustno napako razjezil svoje navijače

Prodaja dresov je vse pomembnejši vir financiranja klubov, zato temu segmentu športni klubi posvečajo vedno več pozornosti. V navezi s svojimi opremljevalci, kakopak.

Si predstavljate, da bi najboljša slovenska nogometna kluba, ki imata tudi največjo bazo privržencov, Maribor in Olimpija, na trg postavila novi kolekciji dresov za sezono 2017/18, na dresih pa bi bili odtisnjeni imeni Marigor in Olimbija? Si predstavljate jezo navijačev?

No, to se Mariboru in Olimpiji ni zgodilo, zato pa si je takšno nedopustno napako privoščil francoski prvoligaš in prvak iz leta 2012 Montpellier. Pravzaprav jo je zagodel priljubljeni proizvajalec športne opreme Nike, odgovorni pri klubu pa napake niso opazili in drese poslali na trgovske police.



Na grbu kluba, ki je všit na dresih, namreč piše MONTPELIER, moralo pa bi MONTPELLIER. Za marsikoga morda napaka ni velika, ampak ena črka "L" pač naredi razliko do pravilnega grba. Z napačnim grbom pa dres več ni pravi, še posebej ob vedenju, da je treba zanj odšteti skoraj 100 evrov.

Navijači Montpellierja so seveda ponoreli. Odgovornost so prevzeli pri Niku in vsem omogočili možnost menjave za dres s pravim logotipom ali vrnitev kupnine.

Značke: dres, montpellier

Članki iz rubrike