asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

doncic slovenija Ekipa24.si

Kraljevsko! Dončić ne skriva navdušenja, ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
18 10.09.2017 09:05:49

ŠPORAR, si videl? MORATA od svojih navijačev zahteval, naj ne pojejo njegove pesmi. Razlog? NEVERJETEN!

Novi napadalec Chelseaja se je znašel v nadvse nenavadni vlogi.

Potem ko je bil njegov začetek pri Chelseaju malce zadržan, je Alvaro Morata zdaj že tak nogometaš, za kakršnega so londonski modri plačali več kot za kogarkoli drugega. On zadeva, Chelsea zmaguje in navijači so navdušeni. Celo tako zelo, da večino časa na stadionu odmeva pesem, posvečena ravno španskemu napadalcu. No, tu pa se stvari zapletejo. Gre namreč za pesem, s katero se Morata ne more in ne želi poistovetiti." 

“Alvaro, wooah, Alvaro, woooah, he came from Real Madrid, he hates the fucking yids,” se glasi napev, ki ga Angleži naglasijo tako, da se vse skupaj spevno rima. Pomeni pa, da je Alvaro prišel iz madridskega Reala in da sovraži je*ene Žide, kot navijači Chelseaja radi rečejo navijačem Tottenhama. Morata velja za nadvse inteligentnega in razgledanega nogometaša širokih nazorov, zato se je odločil, da bo v tem primeru šel proti svojim navijačem. 

"Odkar sem prišel, sem vsak dan čutil vašo podporo. Ste zares sijajni, toda rad bi vas prosil, da spoštujete vse in vsakogar," je Alvaro sporočil navijačem, ob tem pa ga je s še bolj nazornimi besedami podprl tudi njegov klub. "Kot nam je povedal, Morata ne želi biti povezan s to pesmijo na kakršenkoli način. Je preprosto nesprejemljiva. Zato igralec in klub navijače prosita, naj jo pri priči prenehajo uporabljati.   

Članki iz rubrike