laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef-mastnak Njena.si

Ljubezen na vasi: Jožefa ustvarjalci šova niso ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

nu
nu
0 10.09.2017 09:25:31

Si mislil, da bo drugače? Imel je VSE, bil je IDOL, zdaj pa postal največji IZMEČEK!

Reuters
Arsenal je po porazih s Stokom (0:1) in Liverpoolom (0:4) včeraj vendarle prišel do tako želene zmage.

Na svojem igrišču je s 3:0 premagal Bournemouth, kar je dobra popotnica pred naslednjim gostovanjem pri Chelseaju.

Navijači so bili navdušeni nad predstavo svojih ljubljencev in tudi igralcem je z ramen padlo veliko breme, toda vsi vendarle niso bili veseli. Eden prvih zvezdnikov zasedbe trenerja Arsena Wengerja Alexis Sanchez preživlja res težke trenutke.

Čilenskemu reprezentantu je zadnji dan prestopnega roka v vodo padel prestop v Manchester City. Čeprav je bilo že vse dogovorjeno, je posel propadel, ker topničarjem ni uspelo prepričati Thomasa Lamarja, da bi prišel v Arsenal. Ker Londončani niso dobili Sanchezove zamenjave, je Čilenec ostal na stadionu Emirates.



Vse skupaj je očitno močno vplivalo nanj, za njim je tudi reprezentančna akcija, v kateri ni blestel. Še več, zaradi svojih predstav je bil deležen konkretnih kritik, nekateri so ga obtožili, da je predebel. Včeraj ga je trener Wenger v igro poslal v 75. minuti namesto Welbecka in lep del Arsenalovih navijačev mu je namenil glasne žvižge.

S tem so fantu povedali, da mu zamerijo, ker je želel prestopiti k velikemu tekmecu. Po srečanju pa je Wenger stopil v bran svojemu igralcu: "Kmalu bo navijače spet pridobil na svojo stran, to se bo zgodilo zelo hitro. Odziv ljudi moramo sprejeti. Najboljši način, da jih pridobiš na svojo stran, pa so dobre igre."

O Sanchezovem stanju je nekaj besed povedal tudi njegov reprezentančni soigralec in vratar Manchester Cityja Claudio Bravo. "Pogovarjala sva se v Čilu. V nekaj urah je iz veselega človeka postal zelo žalosten. Toda zdaj je to za njim. Prestop se ni zgodil, ker Arsenal ni dobil želenega igralca, ki bi ga zamenjal. Seveda bi bili zelo veseli, če bi se nam pridružil v Cityju, ampak prestopni rok je omejen, kakršnokoli hitenje pa nima smisla."

Članki iz rubrike