psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

bezigrad hisa nepremicnine 1 Reporter.si

Našli smo daleč najdražjo hišo v Sloveniji: ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

luka-pangos Njena.si

Ljubezenska preizkušnja zmagovalca MasterChefa

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
0 08.09.2017 15:34:10

UFF! To pa je udrihanje po Ibrahimoviću! On je največja OKUŽBA, on je najbolj ...

Reuters
Takih obtožb na račun Zlatana Ibrahimovića pa človek ne sliši vsak dan.

Ibra je načeloma eden najbolj priljubljenih nogometašev na svetu. Navijači ga ljubijo, kjerkoli igra pusti svoj pečat.

Tako je bilo tudi v Franciji, kjer pa so zelo veseli, da so se ga znebili. Vsaj tako trdi nogometaš Lilla, Julian Palmieri, ki se mu Šved zdi ostuden in je bil eden najbolj veselih, ko je zapustil Francijo.

Palmierija je zmotila Zlatanova izjava, ko je dejal, da ligue 1 ni bila vredna njegovega talenta. "To je resnica. Ko sem igral tam, sem tvegal moj nogometni imidž."

"Ibrahimović je brezbrižen in zahteva nadzor tudi nad tistimi stvarmi, ki se ga ne zadevajo. Zelo grdo se obnaša do igralcev, jih ponižuje, nikoli nisem videl, da bi si katerikoli igralec privoščil stvari, kot si jih je on," pravi Palmieri.

palmieri julian re
Reuters

"Ne maram ga. Je eden od najbolj pretencioznih igralcev, ki so igrali v ligue 1. Okužil je celotno ligo, celoten francoski nogomet, prevaral je vse in to me je zelo motilo, saj je, kar zadeva nogometa, zelo dober," je priznal Palmieri.

Ni skrivnost, da je bil Zlatan med svojo "francosko" kariero vpleten v kar nekaj škandalov, ko je dejal, da je Francija umazana država, prav tako se je upiral pravilom lige, ni hotel govoriti z mediji, imel je tudi nekaj pravnih težav, zaradi česar se mnogim ni priljubil.

Zelo podobno mnenje o nogometašu Manchester Uniteda pa je podal tudi nekdanji francoski reprezentant Christophe Dugarry, ki je prav tako priznal, da je bil Zlatana sit že nekaj let. "Na začetku sem bil kot vsi ostali in sem se vsem samo smejal. Toda čez čas sem spoznal, da ne gre za šalo. Človek je neznosen," je Palmierija podprl Dugarry.

Članki iz rubrike