psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

gv
gv
2 08.09.2017 11:38:55

Še NIKOLI videno: Legendi Barcelone nova pogodbo in to z NORIM členom!

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu se je hitro odzval na kritike, da legendi kluba ne ponudi podaljšanja pogodbe. In to kako!

Predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je pred dnevi v intervjuju dejal, da so se že dogovorili za osnutek pogodbe, ki naj bi jo v kratkem podpisal Andres Iniesta. A španski nogometaš, ki mu bo pogodba z Barcelono potekla po koncu letošnje sezone, je te navedbe odločno zanikal. S tem je v precej neprijeten položaj spravil predsednika kluba, ki je tudi zaradi tega v vse večji godlji.


Podpore med navijači in člani kluba ima vse manj, očitno pa se je zdaj odločil, da bo nastali položaj skušal vsaj malce popraviti. Začenši z Iniesto, ki naj bi mu v kratkem v podpis vendarle ponudil pogodbo. Iniesta nikoli ni skrival, da si želi končati kariero v dresu Barcelone, a ne za vsako ceno. Zdaj naj bi končno stekli pogovori, strani se morata dogovoriti le še o nekaterih podrobnostih, Bartomeu pa je v pogodbo vključil zelo zanimiv člen.

V svetu nogometa bržkone še ni bilo takšne pogodbe, ki bi nogometašu zagotavljala, da v klubu ostane toliko časa, kolikor si sam želi. Pogodba tako ne bo imela časovne omejitve, po koncu vsake sezone pa si bo nogometaš sam izbral, ali bo želel oditi ali ostati. Da bodo navijači tega kluba še bolj zadovoljni, bo moral nekaj podobnega verjetno ponuditi tudi Lionelu Messiju, ki še kar odlaša s podpisom nove pogodbe.

Značke: barcelona, iniesta

Članki iz rubrike