psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
10 08.09.2017 12:22:53

Ernesto Valverde UBIL NAJDRAŽJEGA IGRALCA v zgodovini Barcelone!

Reuters
Začetek sezone v Barceloni nikakor ni tak, kakršnega bi si vsi v klubu in okoli njega želeli.

Res je, da je moštvo v prvenstvo startalo z zaporednima zmagama in ima na lestvici že dve točki prednosti pred Realom, toda skrbijo druge stvari.

Mnogi se sprašujejo, kaj se dogaja s katalonskim ponosom, ki se je resnično znašel v nezavidljivem položaju. Neymarjev odhod je prinesel veliko denarja, toda še več slabe volje in razočaranja, za nameček pa prvi zvezdnik moštva Lionel Messi še vedno ni podaljšal sodelovanja.

Nejevolja se je dodatno stopnjevala, ker klub nikakor ni mogel ali znal pripeljati Brazilčeve zamenjave. Zgodba okoli Philippeja Coutinha se je kar vlekla in vlekla, na koncu pa je bila še neuspešna.


Na nakup že skoraj odpisanega Paulinha, za katerega so plačali kar 40 milijonov evrov, skoraj nihče ne gleda kot na dober posel. So se pa Katalonci okrepili z Ousmanejem Dembelejem, a tudi v tem primeru ne moremo govoriti o njihovi zmagi. Dortmundska Borussia je za izjemno obetavnega Francoza izsilila neverjetno odškodnino, pravo malo bogastvo (105 milijonov evrov + 45 milijonov v bonusih).

Dvajsetletnik naj bi jutri v mestnem derbiju z Espanyolom vknjižil prvi nastop v novem klubu. Če se navijači veselijo, da ga bodo videli na delu, pa je povsem drugače s trenerjem Ernestom Valverdejem. Slednji glede Francoza ni niti najmanj navdušen. Seveda se je vsak vprašal, le zakaj?

Strokovnjak je celo zelo jezen, za kar ima zelo dober razlog. Netreniranje v Borussii je pustilo svoje posledice, ki so zelo hude. Za trenerja še toliko bolj, ker mladeniča nujno rabi in bi rad videli, da je že zdaj v vsaj primerni formi.

Toda informacije iz Španije pravjo, da je daleč od tega. Fantu primanjkuje moči in tudi na splošno je še precej daleč od želene ravni pripravljenosti. Valverde je zanj preprosto rekel: "Dembele ni niti pripravljen, niti v formi!" Zato v zraku ostaja vprašanje, ali mu bo jutri sploh ponudil priložnost.

Članki iz rubrike