Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2017 14:54:18
Deli članek:

Prvič je o prestopu spregovoril MBAPPE! Veste, zakaj sem raje izbral PSG kot madridski Real?

Reuters
Kylian Mbappe

Prestop Kyliana Mbappeja k PSG-ju še vedno buri duhove, mladi napadalec pa je razkril zakaj je raje izbral velikega rivala in ne madridskega Reala.

Ena od glavnih zgodb poletnega prestopnega roka se je vrtela okrog francoskega najstnika, najdražjega osemnajstletnika za svetu. Že med minulo sezono je bilo jasno, da ga bo Monaco zelo težko zadržal v svojih vrstah, snubcev mu ni manjkalo - od Arsenala, madridskega Reala in PSG-ja, če jih naštejemo le nekaj.

Na koncu sta v igri ostala le še francoski in španski velikan in vse je bilo pripravljeno na to, da se Mbappe preseli v Španijo. Toda zadnji dan prestopnega roka se je mladenič preselil v Pariz in postal član PSG-ja. Zdaj je francoski najstnik razkril, zakaj se je odločil za to za mnoge presenetljivo potezo. "Odlični nogometaši pišejo zgodbe v svoji domovini. Če bi zapustil Francijo, bi odšel kot večni up. PSG je klub, ki ima zelo visoke ambicije, ki želi zmagovati v vseh tekmovanjih. Komaj čakam, da zaigram z Neymarjem," je povedal Mbappe.