podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

jb
jb
4 04.09.2017 12:19:26

OJOJ! Olimpija gostovala v Veroni, poraz čete Igorja Bišćana pa je zasenčila PROMETNA NESREČA! (foto)

www.alesfevzer.com
Pri ljubljanski Olimpiji so ob vračanju iz Verone doživeli sila neljub dogodek.

Da nogometaši in vsi ostali, ki skrbijo, da v nekem klubu vse poteka v najlepšem redu, preživijo ogromno časa na poti, je kristalno jasno. In ko je tako, od časa do časa pride tudi do kakšnega neljubega dogodka. Tako je bilo tudi v noči iz petka na soboto, ko se je odprava Olimpije vračala iz Verone.

Pri Olimpiji so reprezentančni premor izkoristili za obisk Verone. Kakopak trener Igor Bišćan svojih varovancev tja ni odpeljal zato, da bi si ogledali kip Romea in Julie oziroma se zabavali v bližnjem zabaviščnem parku, izlet v to italijansko mesto je bil namreč delovne narave. Zmaji so na Apeninskem polotoku odigrali mednarodno prijateljsko tekmo, nasprotnik je bil Chievo. Po koncu obračuna so se Ljubljančani nemudoma vrnili domov: ekipa z avtobusom, nekateri člani spremljevalnega osebja z osebnimi avtomobili.

620-12-nesreca
Tim Vrhovšek

Okrog 350 kilometrov dolgo pot do doma so razmeroma brez večjih težav opravili tudi v jeklenem konjičku, v katerem so bili fizioterapevt Olimpije Klemen Pavlinič, uradni fotograf Saša Pahič Szabo in član PR-oddelka Izidor Kordič. Toda v Ljubljani se jim je nato pred očmi odvrtela nočna mora vsakega voznika. Kot nas je obvestil bralec, ki je bil priča dogodku, do katerega je prišlo v prvih urah sobotnega jutra, je trojica na mokrem vozišču izgubila nadzor nad klubskim avtomobilom. Tega je najprej zavrtelo, nato je udaril v robnik in doživel še "bližnje srečanje" s semaforjem.

Vse skupaj je menda delovalo zelo grdo, posredovali so celo reševalci, toda trojica je imela veliko srečo v nesreči. Pregled v bolnišnici je razkril, da nihče ni utrpel težjih poškodb. A šok je bil ogromen, zagotovo tudi za nogometaše, ki si življenja pri Olimpiji brez omenjene trojice preprosto ne znajo predstavljati.

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike