thai-teacher Svet24.si

Tajska učiteljica med poučevanjem na internet ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

Katarina Braniselj Njena.si

Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala ...

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
0 01.08.2017 09:06:38

Pozabite na vse dozdajšnje nakupe: Milan pripravlja pravo BOMBO, ki bo navijače vrgla v trans!

Reuters
Ne Andrea Belotti ne Pierre-Emerick Aubameyang ne Radamel Falcao. Milan bojda pripravlja še večjo bombo za konec prestopnega roka.

Da italijanski velikan Milan išče novega napadalca ni nobena skrivnost. Do zdaj se je s prestopom na San Siro najbolj omenjalo hrvaškega napadalca Nikolo Kalinića, italijanskega reprezentanta Andreo Belottija, zvezdnika Borussie iz Dortmunda Pierra-Emericka Aubameyanga in od nedavnega tudi Radamela Falcaa

A italijanski - pa tudi angleški - mediji poročajo, da naj bi se rdeče-črni iz prestolnice Lombardije odločili, da se znova spustijo v boj za - Zlatana Ibrahimovića. Popularni Ibra še vedno nima kluba in še naprej zdravi poškodbo kolena. Šved je za Milan že igral izjemno uspešno med leti 2010 in 2012, v dveh sezonah je za rdeče-črne na 77 tekmah dosegel 51 golov. 

zlatan ibrahimovic
"Ibra je odlično, dobil je že ogromno število ponudb, tako iz ZDA kot iz drugih mest po svetu. Lahko rečem, da zagotovo ne gre v Napoli. Milan me ni vprašal zanj. Če bi bil v klubu še vedno Galliani, bi Ibra že podpisal za Milan," je vse skupaj pokomentiral kontroverzni zastopnik Ibrahimovića Mino Raiola.

Članki iz rubrike