Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok snežič Necenzurirano

Računsko sodišče razkrilo, kdo je največji ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
32 01.08.2017 08:13:35

Uf, PREBRISANO! Barca bi danes morala nakazati 26 milijonov Neymarju, namesto tega jih je nakazala ...

To igro se gresta očitno lahko dva. In Barcelona je zdaj povlekla svojo, zelo prefrigano potezo.

Danes je 1. avgust. To pomeni, da bi Barcelona po pogodbi, ki jo ima z Neymarjem, Brazilcu (oziroma njegovemu zastopniku in hkrati njegovemu očetu) morala nakazati 26 milijonov evrov. Bonus za zvestobo. Seveda za zvestobo, ki jo bo nato Brazilec že v dnevu, dveh ali treh preklical, se s prevaro odkupil od Barcelone in podpisal za PSG. S Kakšno prevaro? Kot veste, bo v Parizu dobil tudi sponzorsko pogodbo za promoviranje svetovnega prvenstva v Katarju, 222 milijonov od te pretirane pogodbe bo šlo za rekordno odškodnino in Uefa bo s svojim finančnim fair playem nemočna.

No, umazano igro pa zna igrati tudi Barcelona. Oziroma, kot bi rekli mnogi, se je v danih okoliščinah odzvala tako, kot bi se marsikdo. 26 milijonov evrov za Neymarjevo zvestobo je z današnjim dnem res šlo iz njenih blagajn, res jih je nakazala. A ne Neymarju. Pa tudi ne njegovemu očetu. Denar je zapečatil notar in so ga nakazali na naslov odvetniške pisarne, ki bo odslej skrbela zanj in ga dodelila tistemu, ki mu pripada.

Kaj to pomeni? Če se zgodi čudež in Neymar ostane v Barceloni, se bo ta denar avtomatično sprostil in pristal na Brazilčevem računu. Če bo v naslednjih dneh res podpisal (in skoraj zagotovo bo podpisal) s PSG-jem, pa bo ostal zapečaten, medtem ko se bo avtomatično sprožil sodni postopek. Ta bo nato določil, ali v takih okoliščinah in na tak način bonus za zvestobo resnično pripada nogometašu ali pa gre za namerno prevaro in bo denar ostal v Kataloniji. Barca je prepričana, da velja slednje.     

Značke: neymar, barcelona, psg

Članki iz rubrike